Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nuri Şahin, Antalyaspor’dan ayrıldı

Antalyaspor’da, teknik direktör Nuri

Antalyaspor’da, teknik direktör Nuri Şahin’in birikmiş alacaklarını feragat ederek takımdan ayrıldığı iddia ediliyor. Şahin’in yeni hedefi ise belli oldu.

Edinilen bilgilere göre, Antalyaspor’dan ayrılan Nuri Şahin, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund ile anlaşma sağladı. 35 yaşındaki teknik direktörün, Bundesliga’nın ikinci yarısında Borussia Dortmund’da Edin Terzic’in yardımcılığını üstleneceği ifade ediliyor. Nuri Şahin’in ayrıca bu süreçte pro lisans eğitimi alacağı ve eğitimini tamamladıktan sonra Borussia Dortmund’da teknik direktörlük görevine getirileceği belirtiliyor.

Antalyaspor’da birikmiş alacaklarından feragat eden 35 yaşındaki teknik direktörün, Borussia Dortmund ile gelecek sezon sonuna kadar yardımcı antrenörlük yapacağı ve ardından 4 yıllık bir teknik direktörlük anlaşması imzalayacağı aktarılıyor. Ayrıca, Nuri Şahin’in Borussia Dortmund’a bir miktar para ödeyeceği ifade ediliyor.

Öte yandan, Borussia Dortmund’un Nuri Şahin’in kariyerinde Edin Terzic ile benzer bir yol izleyeceği ve Edin Terzic’in de Lucian Favre döneminde yardımcı antrenör olarak görev aldıktan sonra teknik direktörlüğe getirildiği belirtiliyor. Edin Terzic’in sezon sonuna kadar Bundesliga devi Borussia Dortmund’daki görevine devam edeceği kaydediliyor.