Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİT’ten bir operasyon daha

Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan Önemli

Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan Önemli Hamle: Eymen Coli Etkisiz Hale Getirildi

Türkiye’nin milli güvenliğini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG terör örgütünün Suriye Kamışlı’daki sözde sorumlusu Eymen Coli’yi düzenlediği başarılı operasyonla etkisiz hale getirdi.

Operasyon Detayları

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, MİT tarafından gerçekleştirilen operasyon, anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda planlandı. Coli’nin örgütün Suriye’deki üst düzey sorumlularından biri olduğu tespit edildi. Teröristin geçmişte sınır hattındaki güvenlik güçlerine karşı eylemler organize ettiği ve Barış Pınarı harekatı sürecinde güvenlik güçlerine karşı çatışmalara katıldığı belirtildi.

Hareketleri Anlık Takip Edildi

Terörist Coli’nin hareketleri anlık olarak takip edilirken, uygun şartların oluşmasının ardından MİT tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonla birlikte terörist Coli etkisiz hale getirildi.

Teröristin Geçmişi ve Faaliyetleri

Suriye’nin Amudeli bölgesinden olan terörist Coli’nin, geçmişte sınır hattındaki güvenlik güçlerine yönelik eylemleri organize ettiği ve Barış Pınarı harekatı sırasında güvenlik güçlerine karşı çatışmalara katıldığı ortaya çıktı.

Türkiye’nin Kararlılığı

Bu operasyon, Türkiye’nin terör örgütleriyle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterirken, MİT’in hızlı ve etkili operasyonlarıyla terör örgütlerine karşı verilen mücadele devam ediyor.

MİT'ten bir operasyon daha