Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuzey Marmara Otoyolu kazasında 6 gözaltı

Türkiye, sabaha Kuzey Marmara

Türkiye, sabaha Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen korkunç bir zincirleme kazayla uyandı. Kazada 3 otobüs ve bir tırın dahil olduğu 7 araç birbirine girdi. Toplamda 10 kişi hayatını kaybederken, 7’si ağır olmak üzere 59 kişi de yaralandı.

Soruşturma Başlatıldı: 6 Kişi Gözaltında

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, kazaya karışan araçların sürücülerinden 6 kişiye gözaltı kararı verildi. Yaralılar ise tedavi altına alındı, kaza yerindeki çalışmalar sürüyor.

Ulaşım Kilitlendi ve İstanbul Yönünde Durdu

Kazanın neden olduğu büyük çaplı trafik kazası, otoyolun İstanbul istikametinde ulaşımın durmasına neden oldu. Yoğun sisin etkili olduğu bölgede ekipler, araçları kaldırmak ve temizlik çalışmalarını gerçekleştirmek için çalışmalara başladı. Trafik akışı Anadolu Otoyolu’na yönlendirildi, ancak İstanbul istikameti kısmen kontrollü olarak açıldı.

Başsavcı İncelemelerde Bulundu

Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Soruşturma sürecini yönetecek olan savcılar görevlendirildi.

Bakanlardan Açıklamalar Geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kazada 10 kişinin hayatını kaybettiğini ve 59 kişinin yaralandığını belirtti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise kazayla ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmayı duyurdu.

Olay, ülke genelinde büyük bir üzüntü yaratırken, soruşturmanın detayları kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.