Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

36 saatte 54 terörist imha edildi

Ankara’da düzenlenen programa katılan

Ankara’da düzenlenen programa katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit olan 12 askere değinerek, “36 saatte 54 terörist etkisiz hale getirildi. Şehitlerimizin fedakarlığı ve kanları asla boşa gitmeyecek” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şu sözleri paylaştı:

“Türkiye’nin yükselişine engel olmaya çalışan terör saldırıları, milletimizin kararlı yürüyüşünü durduramaz. 12 evladımız şehit oldu, rahmetle anıyorum. Ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ancak, 36 saat içinde 54 terörist etkisiz hale getirildi. Bu şehitlerimizin kanı yerde bırakılmayacak. Şehadet toprağı, vatan sevgisiyle yanıp tutuşan her bir şehidimiz için kutsaldır.

“İstikbali Şekillendirme Derdindeyiz”

Türkiye’nin başarıları tesadüf değil, bilinçli bir tefekkür, istişare, planlama ve uygulama sürecinin ürünüdür. Ülkemizin küresel alanda yükselmesindeki en büyük faktör, bilim ve teknolojide yakaladığımız ivmedir. Önemli bir noktayı vurgulamak isterim; Biz asla kısa vadeli hedeflere odaklanmadık. Günü kurtarmanın değil, istikbali şekillendirmenin peşindeyiz. 2002’den itibaren bilim, sanayi, teknoloji ve yenilikçilik ekosistemini geliştirmek için özel çaba sarf ettik. İnsan kaynağı ve altyapı eksiklerimizi gidermek adına çalışmalarımızı sürdürdük.”