Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya STK’larından Bakan Tekin’e tam destek 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in konuşmasını desteklediklerini belirten KÜSİDAP Başkanı Ülfet Balon, “Kütahya STK’ları olarak bizlerde bu atılan adımları doğru adımlar olarak değerlendiriyoruz.” dedi. 

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) Ülfet Balon Başkanı Ülfet Balon, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşma dolayısıyla teşekkür mesajı yayımladı. 

Bakan Tekin’in muhalefete yönelik “Sizin tarikat, cemaat dediğiniz, bizim STK dediğimiz yapılarla toplasanız 10 tane protokolümüz vardır. Onlarla protokol yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü onlar çocukların dağa çıkmasını engelliyor.” ifadelerini hatırlatan Balon, Kütahya STK’ları olarak desteklediklerini söyledi. 

Kütahya STK’larından Bakan Tekin’e tam destek 

Milletin vakıf mentalitesini temsil eden bir partiyi iktidar yapması, milletin hassasiyetlerinin yönünü gösterdiğini vurgulayan Balon, “Özellikle neye hangi amaçla hizmet ettiği belli olmayan muhalif bir grubun. Kendileri ‘proje’ adı altında nice fonlar alıp göstermelik ve ideolojik çalışmalarla gençliği milli ve manevi değerlerden uzaklaştırmaya çalışırken, ‘cemaat ve tarikat’ diye eleştirdikleri bu STK’lar, Allah rızası için bilabedel çalışmaktadırlar.” dedi.  

“DEVLETİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU BEYAN EDERİZ”

Bilinçli bir nesil için devlet-millet (STK) el ele verdiğini ve birilerinin azalan menfaatleri nedeniyle Bakanlığı tenkit etmesini manidar bulduklarını belirten Balon, şöyle devam etti: 

“Kütahya STK’ları olarak bizlerde bu atılan adımları doğru adımlar olarak değerlendiriyoruz. Sayın bakanımızı yürekten tebrik ediyoruz. Bizler Milli Eğitim Bakanı Yusuf Ziya Tekin’i, TBMM Genel Kurulunda yapmış olduğu konuşma için destekliyor Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere milli manevi değerlerin korunması ve yeni nesle aktarılması için çaba gösteren devletimizin tüm kurumlarının yanında olduğumuzu beyan ediyoruz.”  

Kütahya STK’larından Bakan Tekin’e tam destek