Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Son Şansı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda üst tura çıkma şansını son maçında Danimarka’nın Kopenhag ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

Başkent Kopenhag’daki Parken Stadı’nda TSİ 23.00’te başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini ise Orsato’ya yardımcılık edecekler.

Galatasaray, grupta çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 5 puan topladı. Kopenhag ile İstanbul’da oynanan önceki maçları 2-2 berabere tamamlandı. Sarı-kırmızılı ekip, averajla üçüncü sırada yer alıyor.

Üst Tur İçin Galibiyet Şart :

Tur için şansını sürdürmek isteyen Galatasaray’ın yarınki maçı kazanması gerekiyor. Kazanması durumunda puanını 8’e çıkartacak olan Galatasaray, grup ikincisi olarak son 16 turuna yükselecek.

Galatasaray, Kopenhag maçını kazanması halinde sadece üst tura çıkmakla kalmayacak, aynı zamanda 12,4 milyon avro para ödülünün de sahibi olacak. Şu ana kadar toplamda 31,2 milyon avro kazanan Galatasaray’ın geliri, galibiyetle birlikte 43,6 milyon avroya çıkacak.

Rakip Kopenhag’un Formu :

Galatasaray’ın rakibi Kopenhag, son 6 resmi maçında sadece bir galibiyet alabildi. Danimarka ekibi, son maçlarda lige beraberlik ve kupada mağlubiyet yaşadı.

Muhtemel 11’ler :

  • KOPENHAG: Grabara, Jelert, Vavro, Boilesen, Diks, Falk, Lerager, Goncalves, Bardghji, Elyounoussi, Claesson.
  • GALATASARAY: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.

Stat ve Yayın Bilgileri:

  • STAT: Parken
  • HAKEM: Daniele Orsato
  • SAAT: 23:00
  • YAYIN: EXXEN