Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Aizanoi Antik Kenti sergisi, Ankara’da sanatseverlerle buluştu 

Kütahya Kültür ve Sanat

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Küsad Sanat Akademisince organize edilen ”Sanatçı Gözüyle Aizanoi Antik Kenti” temalı resim sergisi başkentli sanat severlerle buluştu.

Ankara BŞB Sıhhıye Zafer çarşısı sanat galerisinde açılan sergiye Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, milletvekilleri, bürokratlar, sanatseverler katıldı. 

Kütahya Aizanoi Antik Kenti sergisi, Ankara’da sanatseverlerle buluştu 

KÜSAD Başkanı Rressam Bayram Yıldız akademi olarak Kütahya kültür ve sanatını tanıtmaya amaçladıklarını ifade ederek, “Tanıtıma dayalı sosyal sorumluluk projelerinin ilki Kuruluşun beşiği Domaniç di daha sonrada Kurtuluşun eşiği Dumlupınar oldu. Dumlupınar’ı ilk defa il dışında biz tanıttık. Son olarak da Çavdarhisar ilçemizde bulunan Aizanoi antik kentimizi tanıtmak için yollara düştük. Küsad Sanat Akademisi sanatçıları Aizanoi Antik kentimizin değerlerini sulu boya, yağlı boya, acrilic, pastel, seramik, sgrafitto ve geleneksel el sanatları kapsamında 38 sanatçı 64 eser üreterek gerçekleştirdik.” dedi. 

“AİZANOİ EŞSİZ GÜZELLİKLERİ BARINDIRIYOR”

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısıı Abdullah Erdem Cantimur burada yaptığı konuşmada “Aizanoi eşsiz güzelliklerde ülkemizin ikinci Efesi konumundadır. Aizonai için elimizden geleni yapmaya mecburuz bu bölgemizin tanıtımı için büyük emekler veren Küsad Sanat Akademisi sanatçılarına başkan ve yöneticilerine gönülden teşekkür ediyor ve kutluyorum.” ifadelerini kullandı.