Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da tavuk etine 12 farklı sosu ile farklı lezzet kazandırdı

Kütahya’da 12 farklı baharatlı

Kütahya’da 12 farklı baharatlı sosu ile tavuk etine farklı bir lezzet kazandıran Sote De Keyf işletmecisi İsmail Saman, kelebek ızgara ile müşterilerinin damağında iz bırakıyor.

Servi Mahallesi’nde Ocak ayından bu yana vatandaşların hem damağına hem göz zevkine hitap eden Sote De Keyf, 13 farklı yemek seçeneğini müşterilerinin hizmetine sunuyor.

İşletme sahibi İsmail Saman, açıldıkları günden bu yana ilginin her geçen arttığını söyledi. Tavuk etine 12 farklı baharatla yaptığı sos ile farklı bir tat ve sunum kazandırdıklarını anlatan Saman, “Yaptığım sos vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Sosumuzu menümüzdeki tüm et çeşitlerinde uyguluyoruz. Özellikle sosun vermiş olduğun tadın farklı olduğu müşterilerimiz tarafından bize iletiliyor. Bizlerde sotede keyf olarak yakalamış olduğumuz kalite standartını her zaman daha ileriye taşımak için çalışıyoruz ve elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi.

“13 FARKLI YEMEĞİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERİYORUZ”

Tüm personelle birlikte güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyeti prensibi ile hizmet ettiklerini aktaran Saman, şöyle devam etti:

Menümüzde ızgara tavuk şiş, kanat ,kelebek, tavuk incik, köfte sucuk, tavuk döner, tavuk iskender, yoğurtlu köfte, şiş kebap, yoğurtlu şiş kebap, pilav üstü döner, pilav üstü tavuk şiş olmak üzere toplam 13 farklı lezzetimizi her gün taze olarak müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz. Bugünde menümüzün en güzel lezzetlerimizden olan ızgara kelebeğin damak çatlatan lezzetini sizinle paylaşmak istiyorum. Sos ile marine ettiğimiz etimizi dinlendiriyoruz. Daha sonra dinlenen eti kor ateşte ısınmış ızgaramıza yerleştirip pişiriyoruz.