Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanatçıların yılbaşı için istedikleri ücretler

Yılbaşı geceleri ünlü sanatçıların

Yılbaşı geceleri ünlü sanatçıların sahne performanslarıyla renklenirken, bu performansların bir bedeli olduğu da bir sır değil.

İşte, 2024 yılbaşı için sahne alacak bazı ünlü sanatçıların istedikleri ücretler:

  1. Tarkan – 25 Milyon TL Tarkan, sahne performanslarıyla adından söz ettirirken yılbaşı gecesi için istediği ücretle de dudak uçuklatıyor. 25 milyon TL’lik ücretiyle listenin başında.
  2. Kenan Doğulu – 10 Milyon TL Türk müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu, yılbaşı gecesi için 10 milyon TL’yi gözden çıkarmış durumda.
  3. Ajda Pekkan – 6 Milyon TL “Süperstar” unvanını taşıyan Ajda Pekkan, yılbaşı şıklığına bir de 6 milyon TL’lik sahne ücretini ekliyor.
  4. Sıla – 4 Milyon TL Sıla, özel performanslarıyla dinleyicilerini büyülerken 2024 yılbaşı için 4 milyon TL talep ediyor.
  5. Özcan Deniz – 4 Milyon TL Hem şarkıcı hem oyuncu kimliğiyle tanınan Özcan Deniz, yılbaşı gecesi için 4 milyon TL’yi gözden çıkaran sanatçılardan biri.
  6. Murat Boz – 3.6 Milyon TL Genç kuşağın sevilen isimlerinden Murat Boz, enerjisiyle yılbaşı gecesine damgasını vuracak gibi görünüyor. Ücreti ise 3.6 milyon TL.
  7. Sibel Can – 3.5 Milyon TL Türk müziğinin kraliçesi Sibel Can, yılbaşı gecesi için talep ettiği 3.5 milyon TL ile sevenlerini sahnesinde ağırlayacak.
  8. Zeynep Bastık – 2.5 Milyon TL Genç kuşağın başarılı temsilcilerinden Zeynep Bastık, yılbaşı gecesi performansı için 2.5 milyon TL’yi kabul ediyor.
  9. Teoman – 2.2 Milyon TL Alternatif müziğin öncülerinden Teoman, yılbaşı gecesi için 2.2 milyon TL’lik bir bütçe istiyor.
  10. Oğuzhan Koç – 1 Milyon TL Komik ve eğlenceli sahne performanslarıyla tanınan Oğuzhan Koç, yılbaşı gecesi için 1 milyon TL’yi gözden çıkaran isimlerden.

Sanat dünyasının bu yüksek ücret talepleri, yılbaşı gecesi organizasyonlarını bir adım öne çıkarıyor. Ancak hayranları için unutulmaz bir gece yaşatacakları kesin.