Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galler – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

A Milli Futbol Takımı,

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’ndaki son maçında liderlik için Galler’e konuk olacak.

A Milli Futbol Takımı’nda kadrodan çıkarılan Emre Akbaba, bu önemli mücadelede forma giyemeyecek.

Galler – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

Cardiff City Stadı’nda oynanacak mücadele, TSİ 22.45’te başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın hakemliğini Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Matej Jug yapacak. Yardımcı hakemlikleri ise Matej Zunic ve Manuel Vidali üstlenecek, dördüncü hakemlik görevini ise Martin Matosa yapacak.

Muhtemel 11’ler

Galler: Ward, Rodon, Davies, Roberts, James, Ampadu, Williams, James, Johnson, Moore.

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Abdülkerim, Ferdi, Kaan, Salih, Yusuf, Kerem, Kenan, Barış Alper.

Milli Takım, EURO 2024’e katılma hakkını son maçlar öncesinde elde etti. Galler deplasmanında galibiyet veya beraberlikle grup lideri olarak Almanya’da düzenlenecek turnuvaya katılacak.

Türkiye liderlik koltuğunda 16 puanla bulunurken, ikinci sıradaki Hırvatistan ise 13 puanla kendisine yer bulmuş durumda. Galler ise 11 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Ay-yıldızlı ekip, Galler maçında alacağı puanlarla, Hırvatistan’ın alacağı sonuçtan bağımsız olarak grubu lider tamamlama şansını yakalayacak. Grup ikinciliği için ise Hırvatistan ve Galler arasındaki çekişme devam ediyor.

A Milli Futbol Takımı, Galler ile oynayacağı müsabakayla tarihindeki 622. resmi maça çıkacak. 100 yıllık tarihinde 621 maçta 242 galibiyet, 146 beraberlik ve 233 yenilgi yaşayan milliler, toplamda 850 gol atarken, kalesinde 887 gol gördü.

Milli takım, bu süreçte 91 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Avrupa temsilcileriyle oynanan 537 maçın yanı sıra Asya’dan 34, Afrika’dan 24, Amerika’dan 23 ve Okyanusya’dan 3 karşılaşma bulunuyor.