Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çalımbay 4 transfer istiyor

Beşiktaş‘ta 18 yıl aradan

Beşiktaş‘ta 18 yıl aradan sonra geçtiğimiz hafta 2. teknik direktörlük dönemine başlayan Rıza Çalımbay, takımını galibiyet serisi yakalayarak atağa kaldırmak istiyor.

İlk etapta seçime kadar anlaşma sağlandığı düşünülse de, başkan adaylarının en az sezon sonuna kadar çalışma düşüncesinde olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, devre arasına kadar yükselişe geçen ve şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Beşiktaş’ı hedefliyor.

Çalımbay, kadrodaki sakat futbolcuların bir an önce iyileşmesini bekleyerek, milli arada birçok futbolcunun kadroya dönmesini planlıyor. Sakat oyuncuların dönmesiyle kafasındaki oyun planını uygulamaya koyacak olan Çalımbay, birkaç maç sonrasında devre arası transfer çalışmalarına yönelik bir rapor hazırlayacak ve yeni başkana sunacak.

Tahminlere göre Rıza Çalımbay’ın devre arasında en az 4 transfer talep edeceği belirtiliyor. Sürekli sakatlanan Bailly’nin yerine mutlak bir stoper, orta sahaya Salih, Gedson ve Amir’den biri sakatlandığında yerine koyacak en az 1, hatta 2 futbolcu, sol bek takviyesi için de transfer yapılması bekleniyor.

Bu arada geçen sezondan bu yana sakatlıklarla mücadele eden Ghezzal, şans bulamayan Umut Meraş, Onana ve Emrecan Bulut’a teklif gelirse değerlendirilmeleri düşünülüyor.