Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Teknoloji Destek başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı kararı ile yükseköğretim öğrencilerine sağlanacak teknolojik destekle ilgili olarak Resmi Gazete’de yayımlanan duyurunun ardından, “Genç Teknoloji Destek” başvurularının başladığını açıkladı.

Bakan Bak, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği ve heyecanla beklenen Genç Teknoloji Destek başvuruları başladı!” mesajını paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yükseköğretim öğrencilerine yönelik teknolojik cihaz ve internet desteği sağlanmasıyla ilgili usul ve esasların Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından “Genç Teknoloji Destek” programının aktif hale getirildiği belirtildi.

Teknolojik cihaz ve internet desteği talep eden öğrencilerin, detaylı bilgilerin yer aldığı “www.gsbbiz.gsb.gov.tr” adresinden başvuru yapabilecekleri ifade edildi. Ayrıca, öğrencilerin cep telefonlarına “GSBBiz” uygulamasını indirerek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekleri vurgulandı.