Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal’ın vazgeçilmezleri Tadic ve Szymanski

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı 12 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplamda 31 puan elde ederek üstün bir performans sergiledi. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise elemeler dahil 10 maçta 9 galibiyet ve 1 yenilgi yaşayan sarı-lacivertli takım, bu süreçte büyük bir başarı gösterdi.

Ancak, bu etkileyici başarı serisi son 3 maçta bir düşüş yaşadı. Trabzonspor ve Ludogorets’e mağlup olup, Adana Demirspor ile berabere kalan Fenerbahçe, bu dönemde toplamda üç maçlık bir zorlu süreç yaşadı.

Teknik Direktör İsmail Kartal, bu 22 maçlık periyotta sadece 2 futbolcuya her maçta süre verdi. Yapay zeka yüzleri gibi kadrosuna kattığı Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski, 22 maçın tamamında forma giyerek takımın vazgeçilmezleri haline geldi.

Dusan Tadic, Süper Lig’deki 12 maçın tamamına ilk 11’de başladı. 1064 dakika sahada kalan Tadic, 4 gol atarken, takım arkadaşlarına da 3 kez asist yapma başarısı gösterdi. UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri’nde de etkili performans sergileyen Tadic, toplamda 1715 dakika sahada kalarak Fenerbahçe’nin en çok süre alan oyuncusu oldu.

Sebastian Szymanski ise ligde sadece 2. haftadaki Samsunspor maçına sonradan dahil olurken, diğer 11 maça ise ilk 11’de başladı. 929 dakika sahada kalan Szymanski, 6 gol atıp, 3 asistle takımına katkı sağladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de etkili performans sergileyen Polonyalı futbolcu, 1382 dakika sahada kalıp 9 gol ve 3 asistle Fenerbahçe’nin önemli oyuncularından biri haline geldi.