Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’da Fernando Muslera krizi

Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera,

Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera, Kasımpaşa maçının ikinci yarısında sakatlık geçirerek oyun kenarına geldi. Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki müsabaka, Galatasaray’ın 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan önemli maçın ikinci yarısında kötü bir gelişme yaşandı. Müsabakanın 55. dakikasında ceza sahasına sol taraftan giren Mamadou Fall, Muslera ile çarpıştı.

Bu çarpışmanın ardından sol kolundan sakatlanan Muslera, oyunu sürdüremedi. Deneyimli kaleci, 59. dakikada oyundan çıkarken yerine Günay Güvenç oyuna dahil oldu. Günay, böylece sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıkmış oldu.

Fernando Muslera’nın oyundan çıkmasının ardından kaptanlık pazubendini Kerem Aktürkoğlu devraldı.

8 Kasım Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray’da, Muslera’nın durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

“Yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır. Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır.” denildi.