Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Abdurrahman Keskin İşkence ile Öldürüldü

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın kızı Uğur Kılıç, 1995 yılında öldürüldü. Cinayetin azmettiricisi olarak iddia edilen eşi Alaattin Çakıcı, cinayetten sorumlu tutulmuştu.

Cinayeti işleyen Abdurrahman Keskin’in, Sakarya’da işkence yapılarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Alaattin Çakıcı, Uğur Kılıç’ın ölümü olayında azmettirici olarak suçlanmış ve bu nedenle yargılanmıştı. Kılıç ile 1994 yılında boşanmış ve cinayet bir yıl sonra gerçekleşmişti.

OdaTV’de yer alan habere göre, 90’lı yıllara damgasını vuran cinayeti işleyen Abdurrahman Keskin, son günlerde Sakarya’da işkence sonucu hayatını kaybetti. Keskin, 2002 yılında cezaevinden tahliye edilmişti.

Gazete Duvar’a konuşan Abdurrahman Keskin’in kardeşi Hüseyin Keskin, ağabeyiyle son görüşmesinin sadece 15 gün önce telefonla gerçekleştiğini ve ağabeyinin sesinin o görüşmede çok kötü olduğunu ifade etti.

Alaattin Çakıcı, eski eşi Uğur Kılıç’ın öldürülmesi olayında azmettirici olarak suçlandı ve 2006 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ancak mahkeme daha sonra tahrik indirimi uygulayarak cezayı 19 yıl 2 aya düşürdü. Çakıcı, geçtiğimiz yıllarda yapılan infaz düzenlemesi sonucu cezaevinden tahliye edildi.