Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cengiz Ünder ne zaman dönecek?

Fenerbahçe, Süper Lig’in 11.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor’u ağırlayacak maç öncesinde Cengiz Ünder’in sakatlık durumu hakkında beklenen haber geldi. Uzun bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Cengiz Ünder’in, bu maçta sahada olması bekleniyor.

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı 10 maçı da kazanarak mükemmel bir başlangıç yapmıştı ve bu seriyi devam ettirmek istiyor. Trabzonspor maçı, 4 Kasım Cumartesi günü Arda Kardeşler’in düdük çalacağı bir karşılaşma olarak planlanıyor.

Ancak Fenerbahçe’yi rahatsız eden bir diğer konu sakatlıklar. Savunma hattında Becao ve Djiku’nun sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği düşünülüyor ve İsmail Kartal’ın alternatif isimlere şans vermesi bekleniyor, özellikle Samet ve Oosterwolde’ye.

Cengiz Ünder ise Antalyaspor maçının 5. dakikasında sakatlanmıştı. Ancak Cengiz Ünder, sakatlığını atlatarak takımla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Eylül ayının ortasında sakatlanan milli oyuncu, Süper Lig’de sadece 94 dakika süre almıştı.

Cengiz Ünder’in, Ludogorets ile oynanacak Konferans Ligi maçında sahada olması bekleniyor. İsmail Kartal’ın, Cengiz Ünder’i Trabzonspor maçına yetiştirmek yerine, Ludogorets maçı öncesinde tam anlamıyla hazır hale gelmesini tercih ettiği belirtiliyor. Bu şekilde Cengiz Ünder, Avrupa arenasında takımının formasını giyebilir.