Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Terim’e Suudi Arabistan’dan talip var

Suudi Arabistan Ligi’nde Al-Ahli

Suudi Arabistan Ligi’nde Al-Ahli Jeddah takımının Al Hilal Riyadh’e karşı aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından, kulüp yönetimi teknik direktör Matthias Jaissle ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Bu ayrılığın ardından yönetim, takımın başına deneyimli teknik adam Fatih Terim’i getirmeyi düşünüyor.

Transfer döneminde büyük harcamalar yapan Al-Ahli Jeddah yönetimi, Edouard Mendy, Riyad Mahrez, Allan Saint-Maximin, Franck Kessie, Roger Ibanez, Merih Demiral, Gabri Vega gibi oyuncular için yaklaşık 200 milyon euro (yaklaşık 6 milyar TL) bonservis ücreti ödemişti. Ancak 11 hafta sonunda takım lider Al-Hilal’in 7 puan gerisine düşünce, teknik direktör Matthias Jaissle ile yollar ayrıldı.

Al-Ahli yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarını hızlandırarak rotayı deneyimli teknik adam Fatih Terim’e çevirdi. Fatih Terim, uzun bir aradan sonra tekrar teknik direktörlük yapmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Fatih Terim, kariyeri boyunca birçok başarı elde etti. Kendisi, Türk teknik direktörler arasında tek UEFA Kupası kazanan isim olmanın yanı sıra 8 Süper Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 4 Türkiye Süper Kupa zaferi yaşadı.

Uzun bir süredir takım çalıştırmayan Fatih Terim, Suudi Arabistan’da teknik direktörlük yapma olasılığı ile gündemde.