Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’ya Teknokent talebi Bakan Kacır’a iletildi 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti. Ziyarette Kütahya’da her yıl Teknokent örneği kurulması talebi iletildi. 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da üst düzey ziyaretler gerçekleştirdi. 

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Çetiner’in eşlik ettiği ziyaret Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Kütahya’nın sanayi, teknoloji alanındaki potansiyeli ve işbirliği konuşuldu. 

Kütahya’nın sanayi ve teknoloji sektöründeki başarılarını vurgulayan Argat, Kütahya’da her yıl Teknokentin bir örneğinin yapılması talebini iletti. 

Argat, Teknofest kuluçka merkezi kurulmasını teklif etti.  

Bakan Kacır ise Kütahya’nın sanayi ve teknoloji alanındaki katkılarını takdir ederek, hükümetin bölgedeki gelişim projelerini desteklediğini söyledi.

BAKAN BAYRAKTAR’A KÜTAHYA ENERJİ POTANSİYELİ ANLATILDI

Kütahya’ya Teknokent talebi Bakan Kacır’a iletildi 

KUTSO Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kırdar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Bakan Bayraktar, Kütahya’nın enerji potansiyeli hakkında bilgi aldı. 

Argat, GES ihtisas bölgesinin kurulmasına, özellikle lisanssız üretim alanında önemli bir ihtiyaç olduğu iletildi.