Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depremden etkilenen basın mensupları unutulmadı 

Basın İlan Kurumu (BİK),

Basın İlan Kurumu (BİK), Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen basın kuruluşlarını unutmadı. 

AFAD, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş’taki gazetecilere temin edilen teknik ekipmanları teslim etti.

Gaziantep ve Malatya’daki gazetecilere ise yardımlar önümüzdeki günlerde yapılacak.

AFAD yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Gaziantep’teki gazetecilere 31 Ekim’de, Malatya’daki gazetecilere ise 2 Kasım 2023 tarihinde ekipman dağıtımı yapılacak.

Depremden etkilenen basın mensupları unutulmadı 

“BASIN CAMİASI DA KENDİ İÇİNDE KENETLENDİ”

Deprem bölgesine yaptığı ziyaret kapsamında Malatya’da konteynerde faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, depremin yaralarının sarılması için tüm Türkiye’nin seferber olduğunu, basın camiasının da kendi içerisinde kenetlendiğini belirtti.

Erkılınç, yapılan yardımın büyük zorluklar içerisinde görevlerini devam ettiren basın kuruluşlarına bir nebze de olsa moral olacağını ifade etti.

Türk basınını tek vücut haline getiren yardım kampanyasına katılanlara teşekkür eden Erkılınç “Artvin’deki gazetelerin meşaleyi yakmasıyla basın camiası olarak harekete geçtik.

Ülke genelinde 450 civarında basın kuruluşu kampanyaya destek vererek deprem bölgesinde görev yapan meslektaşlarını yalnız bırakmadı. Basın İlan Kurumu da hem çalışanlarının verdiği maddi destek, hem de mevzuatın uygulanması noktasında sağladığı kolaylıklarla elinden gelen bütün desteği verdi.

Deprem bölgesindeki basın kuruluşlarımız eski günlerine dönene kadar her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. Basın kuruluşlarımıza, AFAD yetkililerine ve Kurum personelimize canı gönülden teşekkürü borç bilirim” dedi.