Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Yedigöller 100.Yıl Kültür Parkı törenle açıldı

Kütahya’da yapımı tamamlanan Yedigöller

Kütahya’da yapımı tamamlanan Yedigöller 100.Yıl Kültür Parkı’nın açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı.

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, törende yaptığı konuşmasında çok anlamlı bir günde parkı açmanın büyük onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sosyal, kültürel ve gezi alanlarını bünyesinde barındıran parkın Kütahya‘ya değer katacağını belirten Işık, şunları ekledi:

“Burası ilk etap olarak tanımladğımız toplam 255 bin metrekarelik bir alan. Rabbim nasip ederse eğer 202 yılında sağ tarafındaki yaklaşık 100 bin metrekareyi buraya ilae edeceğiz. Oraya da ulusal ve uluslararası kongre ve fuarlarımızı düzenleyeceğimiz alanı inşa edeceğiz.Gelecek yıllarda da sol taraftaki yaklaşık 150 bin metrekarelik alanı buraya katarak en az 500 bin metrekare büyüklükteki Türkiye’nin en büyük kültür merkezlerinden birisini bu şehre kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Kütahya Valisi Musa Işın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’da açılışta konuşma yaparak parkın Kütahya’ya kazandırılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Alim Işık olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti.

Programda ayrıca sanatçı Cengiz Kurtoğlu’da konser verdi.

Kütahya'da Yedigöller 100.Yıl Kültür Parkı törenle açıldı
Kütahya’da Yedigöller 100.Yıl Kültür Parkı törenle açıldı

Fotoğrafların Devamı İçin Tıklayın