Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan: İkinci asrı Türkiye Yüzyılı ile taçlandıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 100. yıl dönümü münasebetiyle gerçekleşen Anıtkabir ziyaretinde şu sözleri dile getirdi:

“Sayın Atatürk, milletimizin ve vatanımızın kurtuluş mücadelesinin önderi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmış ve bu büyük eseri bize miras bırakmıştır. Cumhuriyet’imizin 100. yıl dönümünde, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Milletimizin kahramanlık destanının yazıldığı bu mekânda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık yolculuğunda emaneti koruma ve yüceltme sorumluluğunu üstlenen bir nesil olarak, cumhuriyetimizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı ile taçlandırma kararlılığındayız.

Cumhuriyetimiz, milletimizin özgürlüğü, bağımsızlığı ve refahı için önemli bir değer taşımaktadır. Bizler, bu kutsal emaneti korumak ve daha da ileriye taşımak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti, 100 yılını coşku ve gurur içinde kutluyor. Cumhuriyet Bayramı’nı, milletimizin tarihine ve değerlerine duyduğumuz bağlılıkla kutlamaktayız. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!”