Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe, Cumhuriyetin 100. yılına özel forma çıkardı

Fenerbahçe, 29 Ekim’de Pendikspor’a

Fenerbahçe, 29 Ekim’de Pendikspor’a konuk olacakları Trendyol Süper Lig’in 10. haftasındaki maçta sahaya Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak tasarlanmış bir forma ile çıkacağını açıkladı.

Formanın ön yüzünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi yer alıyor. Sarı lacivertli kulüp, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada,

Tam 100 yıl önce, bir ulusun uyanışı, kimliğine ve bağımsızlığına kavuşması; medeniyet basamaklarına atılan fedakarlık, emek dolu ilk adım. Cumhuriyetimizin asırlık tarihinde her zaman ülkesini ve milli değerleri benliğinde hisseden Cumhuriyetin Feneri Fenerbahçemiz, EN BÜYÜK BAYRAMIMIZIN 100. yıl dönümü için tasarımında tarihimizden kesitlerin yer aldığı özel bir forma hazırladı.

ifadelerine yer verdi.

Formanın yaka kısmındaki ip detayları, özgürlük için bir araya gelen halkın birliğini temsil ederken, arkasında Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm bireyleri için bir “imza” niteliğindeki bir fotoğraf bulunuyor. Bu fotoğraf, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önünde, Cumhuriyet’in 6. yılında çekilen tarihi bir kareyi yansıtmaktadır.

Fenerbahçe, bu özel formayla Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü ve Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesini gururla temsil edecektir. Forma, Türkiye’nin bağımsızlık temellerinin atıldığı tarihi bir dönemi yansıtmaktadır.