Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe-Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe, Süper Lig’de Hatayspor’u

Fenerbahçe, Süper Lig’de Hatayspor’u 4-2 mağlup ederek 9 maçta 9 galibiyet elde etti. Sarı-lacivertli ekip, UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edeceği Ludogorets maçının hazırlıklarına hız kesmeden başladı. İşte Fenerbahçe-Ludogorets ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe-Ludogorets Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe’nin Ludogorets ile UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. maçı 26 Ekim Perşembe günü saat 19:45’te başlayacak. Bu önemli maç Exxen tarafından ücretsiz olarak canlı yayınlanacak. Futbolseverler maçı Exxen üzerinden izleyebilecekler.

Maçın Hakemi

Fenerbahçe-Ludogorets maçının hakemi belli oldu. Fenerbahçe-Ludogorets maçını İspanyol hakem Guillermo Cuadra yönetecek

Fenerbahçe Hazırlıklara Başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets’i ağırlayacak ve bu önemli mücadele için hazırlıklara başladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapıldı.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında dün oynanan Hatayspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcular yenileme çalışmasıyla günlerini tamamladılar. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından çabukluk ve pas çalışmaları yaptılar. İdman, dar alanda çift kale maçlarla son buldu.

Fenerbahçe, Ludogorets maçının hazırlıklarına yapacakları antrenmanla devam edecek.