Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenlerin seminer dönemi online olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerle yaptığı görüşmelerde, yüz yüze programların ertelenmesi talepleri üzerine, seminer döneminin sadece kasım ara tatili için online olarak gerçekleştirilmesine karar verdiğini duyurdu.

Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, meslektaşı öğretmenlerle işbirliği içinde eğitim-öğretim sürecine devam etmek istediklerini belirtti.

Dönem arası tatillerin, planlama ve değerlendirme açısından önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayan Bakan Tekin, yaz aylarında hayata geçirilen değişikliklerin gözden geçirilmesi ve tatil sonrasında yapılacak çalışmalara odaklanılmasına dikkat çekti.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, ilgili genel müdürlüklerin çevrim içi sunumlarını ve ardından okullarda yapılacak değerlendirmeleri detaylı bir şekilde planladıklarını belirtti.

Bakan Tekin, hafta sonu Erzurum’da öğretmenlerle yaptığı görüşmelerde, birçok öğretmenin daha önceki uygulamalar nedeniyle ara tatil için farklı programlar hazırladığını ve bu nedenle yüz yüze programların ertelenmesi talepleriyle karşılaştığını ifade etti. Bu nedenle, seminer döneminin sadece kasım ara tatili için online olarak yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Bakan Tekin, online sunumların dikkatlice takip edilmesi gerektiğini belirterek, genel müdürlerin teknik detayları paylaşacaklarını ve nisan ara tatilinin yüz yüze ve okullarda gerçekleşeceğini vurguladı. Planların buna göre yapılması gerektiğini ifade etti ve açıklamayı “Hayırlı olsun” sözleriyle tamamladı.