Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKİ 462 arsayı açık artırmayla satışa sunacak

Çevre, Şehircilik ve İklim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul ve İzmir gibi 42 ilde bulunan 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracak.

TOKİ‘nin açıklamasına göre, 1-2 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan açık artırma ile konutlar, ticaret, sanayi, turizm tesisleri, özel sağlık tesisleri ve plansız nitelikteki arsalar, peşin veya yüzde 35 peşinat ve 48 ay vadeli seçeneklerle satın alınabilecek.

Toplam tahmini bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 Türk Lirası olan 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki arsalar, Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova illerinde yer almaktadır.

Ayrıca, Antalya Demre’de bir arsa kiralanacak.

Açık artırma, TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek, ayrıca teklif vermek isteyenler “emlakmuzayede.com.tr” adresinden de başvuruda bulunabilecekler.

TOKİ’nin resmi web sitesi olan “www.toki.gov.tr” ve “emlakmuzayede.com.tr” adreslerinden ya da 0 212 608 15 00 numaralı telefondan detaylı bilgilere ulaşılabilecek.