Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turuncu ve gri kategorideki 2 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin’in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda iki teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yerlikaya, bu başarılı operasyon hakkında sosyal medya hesabından aşağıdaki paylaşımda bulundu:

“Mardin İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyon neticesinde Mardin Nusaybin ilçesi Ömeryan bölgesinde biri turuncu, biri gri kategoride olmak üzere 2 terörist etkisiz hale getirildi. 28 Nisan 2023’te Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz, aynı yerde Nusaybin’de bu hain teröristlerce şehit edilmişti. Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz Operasyonu kapsamında, kahraman komandolar ve güvenlik korucu timleriyle, teröristler arasında sıcak temas sağlandı ve çatışmada 2 terörist silahlarıyla etkisiz hale getirildi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerden biri, İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar Listesinde turuncu kategoride bulunan Nurhak Derik Gap kod adlı Ramazan Temel, diğeri ise gri kategoride bulunan Yılmaz kod adlı Bilal Şahin’dir. Bu teröristler aynı zamanda 2 vatandaşın şehit edildiği, bir jandarma ve bir vatandaşın da yaralandığı eylemlere katıldılar.

Şükürler olsun ki şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Operasyonu gerçekleştiren kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Terör ve onların iş birlikçilerine yönelik operasyonlarımız aralıksız devam edecek.

Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize milletimizin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edeceğiz.”