KUTSO MTAL KROS TAKIMI GRUP 3’ÜNCÜSÜ OLDU

featured
service

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Balıkesir’de düzenlenen 5 bin metre Kros Bölge Yarışmasında grup üçüncüsü olan KUTSO MTAL Kros Takımını kabul etti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Düzgün, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Yar ile öğrenciler Mehmet Ersoy, Muhammed Artıran, Ramazan Akduman, Mustafa Dönmez, Emre Çelik, Alparslan Burak Köse, Müdürlüğü ziyaret ederek İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile bir araya geldiler.

MÜDÜR BAŞYİĞİT’TEN TEBRİK

Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, kros takımı öğrencileri ile Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Yar ve Okul Müdürü Hasan Düzgün’ü başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilere Okullar arası Kros Türkiye Şampiyonası Türkiye Finalinde başarılar diledi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kros Takımı 23 Kasım 2021 tarihinde Kütahya’da yapılan Kros Yarışmasında birinci gelerek bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştı. 8 Ocak 2022 tarihinde Balıkesir’de düzenlenen, 18 ilden 168 sporcunun katıldığı 5 bin metre Kros Bölge Yarışmasında ise grup üçüncüsü oldu ve 25-26 Şubat tarihlerinde Adana’da yapılacak Okullar arası Kros Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

KUTSO MTAL KROS TAKIMI GRUP 3’ÜNCÜSÜ OLDU

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Kütahya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!