Kütahya’da kadınlar hamamını cinler mi bastı?

Kütahya'nın bir ilçesindeki kaplıca tesislerinde bulunan kadınlar hamamını üç harfliler istila ettiği iddiaları ve söylentileri korkuya neden oldu.

Kütahya da kadınlar hamamını cinler mi bastı
service

Kütahya’nın bir ilçesindeki kaplıca tesislerinde bulunan kadınlar hamamını üç harfliler istila ettiği iddiaları ve söylentileri korkuya neden oldu.

Söz konusu ilçede faaliyet gösteren termal merkezdeki temizlik işlerini yapan görevlilerin, kadınlar hamamından geceleri bebek çığlıkları duydukları ve bu nedenle de çok korktukları iddiaları kısa sürede ilçede yayıldı.

Yine iddialara göre, gelin hamamı için kaplıcaya gidenlerin de aynı hamamda karartılar gördükleri ve garip sesler duydukları da kulaktan kulağa halk arasında konuşulmaya başlandı.

GELİN HAMAMI İÇİN YONCALI TERCİH EDİLİYOR

Hamamı cinlerin istila ettiği korkusuyla kadınların söz konusu hamama gitmemeye başladığı, gelin hamamı geleneği için ise Kütahya merkezdeki Yoncalı kaplıcalarının tercih edildiği öğrenildi.

Hamamı işleten belediye yetkilileri ise iddiaların asılsız olduğunu söyleseler de yaşandığı öne sürülen olaylar, şehir efsanesi olarak ilçede vatandaşlar arasında konuşulmaya devam ediyor.

Kütahya’da kadınlar hamamını cinler mi bastı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. 13 Eylül 2023, 22:06

    Herkes söylüyorsa vardır bir bildiği, cinlerin varlığına inanıyorsak, Yüce Kitabımızda cinlerden bahsediliyorsa, Efendimiz ben insanlara ve cinlere gönderildim diyorsa inkar edemeyiz.

    Cevapla
Giriş Yap

Kütahya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!