Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’Lİ TAŞKIN, OSMANGAZİ MAHALLESİNDE

Kütahya’da Osmangazi Mahallesi sakinleri

Kütahya’da Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, mahallelinin kentsel dönüşüme ilişkin sorun ve taleplerini dinledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, bir dizi ziyaret için Kütahya’ya geldi. İlk olarak Kütahya İl Başkanlığını ziyaret eden Taşkın, Kütahya KHK Platformu temsilcileriyle buluştu. Ardından Osmangazi Mahallesi sakinleri ile buluşarak sorunlarını dinledi.

“YANLARINDA OLACAĞIZ”

Taşkın’a ziyaretlerinde CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz da eşlik etti. Osmangazi Mahallesi ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Başkan Zeliha Aksaz Şahbaz: “Kentsel dönüşüm denilerek mağdur edilen, mahallelerinden uzaklaştırılarak mahalleleri ranta teslim edilmek istenen Osmangazili hemşerilerimizin yerinde kentsel dönüşümle kültürünü koruyacak, yanlarında olacağız. Bizlere olan samimi karşılamalarından dolayı Osmangazi Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.  Taşkın, Osmangazi Mahallesinin ardından “Cumhuriyet Halk Partisi Büyük İktidar Yürüyüşü Kütahya Örgüt Buluşmasına” katıldı. Partililerle yapılan görüşmenin ardında Taşkın, kentten ayrıldı. CANSU AYDEMİR