Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayserispor Başkanı’ndan Burak Yılmaz’a destek

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, takımın teknik direktörü Burak Yılmaz’a olan güvenini vurguladı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı,

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, takımın teknik direktörü Burak Yılmaz’a olan güvenini vurguladı. Çamlı, Burak Yılmaz’ın takımı başarıya ulaştıracak potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Burak Yılmaz, büyük bir hoca olacak” ifadelerini kullandı. Takımın yaşadığı galibiyet sıkıntısına rağmen, Çamlı, Yılmaz’a olan inancının tam olduğunu dile getirdi.

“Teknik Direktör Değişikliği Çözüm Değil”

Ali Çamlı, teknik direktör değişikliklerinin çözüm olmadığını belirterek, Burak Yılmaz ile uzun vadeli bir plan yapıldığını söyledi. Çamlı, sık sık teknik direktör değiştiren kulüplerin başarıya ulaşamadığını hatırlatarak, Kayserispor’un Burak Yılmaz’la devam edeceğini ifade etti:

“Burak Yılmaz’ın işini başarıyla yapacağına inanıyoruz, ona tam destek veriyoruz.”

Burak Yılmaz’a Güvenimiz Tam

Kayserispor Başkanı, Burak Yılmaz’ın futbol bilgisinin tartışılamaz olduğunu vurgulayarak, Yılmaz’ın takımda önemli işlere imza atacağına olan inancını yineledi. Çamlı, Yılmaz’ın Türkiye’yi ve Avrupa’yı başarıyla temsil etmiş bir futbolcu olduğunu belirtti:

“Burak Yılmaz’ın futbola kattıkları ortada, ona nasıl futbol öğretilebilir ki?”

Kayserispor’un Galibiyet Hasreti

Kayserispor, Burak Yılmaz yönetiminde 9 haftadır galibiyet yüzü görmedi. Sarı-kırmızılı ekip, bu kötü gidişatı Beşiktaş maçıyla sona erdirmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımın başına geçen Yılmaz, bu süreçte sadece 3 galibiyet alabilmişti.

Burak Yılmaz’ın Performansı

Kayserispor, Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı 21 maçta 27 gol atarken, kalesinde 34 gol gördü. Ligdeki kötü performansına rağmen Çamlı, Burak Yılmaz’ın yanında olduklarını ve bu sürecin üstesinden geleceklerine inandığını dile getirdi.