Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Başkanı’ndan kaçak yayın açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı, yaptığı açıklamada kaçak yayınların futbol ekonomisine zarar verdiğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı, yaptığı açıklamada kaçak yayınların futbol ekonomisine zarar verdiğini ve bu sorunun çözülmesi için çalışmalar yaptıklarını vurguladı. İşte TFF Başkanı’nın açıklamalarından öne çıkanlar:

“Kaçak Yayınları Engellemek İçin Çalışıyoruz”

TFF Başkanı, özellikle futbol yayın gelirlerinin korunmasının önemli olduğunu belirtti. “Kaçak yayın, futbolun en önemli gelir kaynağı olan yayın gelirlerini olumsuz etkiliyor. Bu durumun önüne geçmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz,” dedi. Kaçak yayınları tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini ifade etti.

“Futbolun Marka Değerini Arttırmak Zorundayız”

Ayrıca futbolun sadece sportif başarıdan ibaret olmadığını, ahlaklı bir şekilde başarıya ulaşmanın daha değerli olduğunu belirtti. Başkan, Türk futbolunun marka değerini yükseltmenin, kulüplerin ve federasyonun ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, “Türk futbolunu hak ettiği yere taşımak için tüm futbol ailesiyle birlikte çalışmalıyız,” dedi.

“Şiddete Karşıyız”

TFF Başkanı, futbolun barış ve kardeşlik çerçevesinde gelişmesi gerektiğini söyledi. Özellikle futbol sahalarında yaşanan şiddet olaylarına karşı olduklarını belirten Başkan, “Her türlü şiddeti kınıyoruz. Futbol, birleştirici bir güç olmalı,” açıklamasında bulundu.

“Hakemlerle İlgili Ciddi Çalışmalarımız Var”

Türk futbolundaki hakem kalitesini arttırmak için yoğun çalışmalar yürüttüklerini belirten TFF Başkanı, genç ve yetenekli hakemlerin yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini ifade etti. UEFA’dan yardım aldıklarını ve hakemlerin hatalarını minimuma indirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

“Sistemi Değiştireceğiz”

Son olarak, mevcut sistemi değiştirerek futbolun adaletli bir şekilde yönetilmesini sağlayacaklarını ifade eden TFF Başkanı, futbolun marka değerinin sahada kazanılacak adaletle yükselebileceğini belirtti. “Yetenekli gençlerimizi yetiştirecek, futbolun adaletini sağlamlaştıracağız,” diyerek konuşmasını sonlandırdı.