Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit polis Şeyda Yılmaz’ın eşinden açıklamalar

Eşinin vurulduğunu polis telsizinden öğrendiğini belirten Semih Yılmaz, o anlarda yaşadığı büyük şoku ve çaresizliği dile getirdi.

Eşinin vurulduğunu polis telsizinden

Şehit polis Şeyda Yılmaz’ın eşinden açıklamalar. İstanbul Ümraniye’de gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu şehit düşen Şeyda Yılmaz‘ın polis memuru eşi Semih Yılmaz, yaşadığı acıyı anlattı. Eşinin vurulduğunu polis telsizinden öğrendiğini belirten Semih Yılmaz, o anlarda yaşadığı büyük şoku ve çaresizliği dile getirdi.

Eşinin Vurulduğunu Telsizden Öğrendi

Olay günü kendisinin de görevde olduğunu belirten Semih Yılmaz, eşinin yaralandığını ilk olarak telsizden duyduğunu aktardı. Yılmaz, “Yanlış hatırlamıyorsam, saat 22.00 ya da 23.30 sıralarında telsizden, Dudullu Polis Merkezi’nde bir polisin vurulduğunu duydum. Hemen eşimi aradım, ancak cevap vermedi. İçimde büyük bir korku oluştu” dedi.

“Vurulanlardan Biri Senin Eşin”

Semih Yılmaz, telsizden duyduğu haber sonrası yaşadığı kaygıyı artıran anları şöyle ifade etti: “O sırada görevdeydim, ama daha fazla dayanamadım. Silah arkadaşlarıma beni olay yerine götürmelerini söyledim. Yolda giderken bir silah arkadaşım, ‘kardeşim, vurulanlardan biri de senin eşinmiş’ dedi. O anda sanki dünyam başıma yıkıldı, ne yapacağımı bilemedim.”

Aynı Vardiyada Çalışıyorlardı

Semih Yılmaz, o gece eşiyle aynı vardiyada çalıştıklarını belirterek, olayın daha da ağır bir hale geldiğini şu sözlerle anlattı: “Saat 17.15’te evden çıkmıştık. İkimiz de görevdeydik. Eşimle en son vedalaştığım an, son görüşmemiz olduğunu bilseydim, her şey farklı olurdu. O anın geri dönüşü yok.”

Saldırı ve Geride Kalanların Acısı

Silahlı saldırı sonucunda eşini kaybeden Semih Yılmaz, yaşadığı büyük kaybı ve acıyı herkesin hissettiği bu zor süreçte derinden yaşıyor. Bu tür olaylar, sadece kaybedilen canların değil, geride kalanların da hayatlarını derinden etkiliyor. Özellikle aynı meslekten olan çiftlerin böyle bir durumda yaşadığı travma, bu olayda olduğu gibi daha da derinleşiyor.